Ενημερώσεις

Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αγαπητοί γονείς,

      Σύμφωνα  με τις με αριθμ. Πρωτ. Φ8/38091/Δ4 / 16-03-2020  και  39676/Δ4/20-03-2020 εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, προετοιμαζόμαστε  και τις επόμενες ημέρες ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η οποία βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Παιδείας θα είναι ασύγχρονη για τα Δημοτικά Σχολεία.

Εσείς, ως γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών  του Σχολείου μας, θα πρέπει να δημιουργήσετε για τα παιδιά σας ένα λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Για να δείτε τις οδηγίες εγγραφής πατήστε το σύνδεσμό που είναι εδώ

 Στη φόρμα  εγγραφής θα σας ζητηθεί και αριθμός μητρώου μαθητή/τριας. Θα τον βρείτε στον Έλεγχο Προόδου του Α΄ τριμήνου ή προηγούμενων ετών πάνω ακριβώς από το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας. (Για τους/τις μαθητές/τριες της Α και Β΄ τάξης,  θα   στείλουμε άμεσα  με mail τον αριθμό μητρώου στους γονείς και κηδεμόνες τους)
Επειδή  αυτές τις μέρες επισκέπτονται πολλοί το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (εκπαιδευτικοί, μαθητές , γονείς ), μπορεί  να δυσκολευτείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό. Έχετε υπομονή και  προσπαθείτε συνέχεια..

Στις δύσκολες στιγμές που περνά όλος ο κόσμος , δεν ξεχνάμε το διάβασμα, είμαστε αισιόδοξοι ! Μένουμε σπίτι.

 

                                                                                                             Η  Διευθύντρια του Σχολείου

                                                                                                                 Αικατερίνη Πούλου

Ετικέτες:
© Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts