Ενημερώσεις

Ανακοίνωση Νοεμβρίου 2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:


Α. Διδακτικές επισκέψεις:
- Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄ και Β΄ τάξεων θα επισκεφτούν το Μουσείο της Πυροσβεστικής στην Παλλήνη.
- Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης θα επισκεφτούν τη Μονή Δαφνίου.
- Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης, θα επισκεφτούν τον Ελληνικό κόσμο και θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οι θεοί του Ολύμπου».
- Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης, θα επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο. Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης θα   επισκεφτούν το Βυζαντινό Μουσείο.


Β. ΔΡΑΣΕΙΣ
- Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας η Δράση SAPT, που αφορά ζώα συνοδείας σε άτομα με ειδικές ανάγκες για τους μαθητές της Ε΄ τάξης.


Γ. Εορτασμός Επετείου Εξέγερσης του Πολυτεχνείου
- Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, και ώρα 08.15΄ οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας, θα παρακολουθήσουν το αφιέρωμα για την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου τον  Νοέμβριο του 1973 που θα μας παρουσιάσουν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.
Το αφιέρωμα θα ολοκληρωθεί στις 09.40΄. Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.


                                                                                                                                                                                               ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

© Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts