Ενημερώσεις

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

Α. Διδακτικές επισκέψεις:

 • Την Τρίτη 4  Φεβρουαρίου  2020  οι μαθητές της Δ΄  τάξης   θα  επισκεφτούν το ίδρυμα « Ελληνικός Κόσμος»  και θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την Ακρόπολη.  
 • Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 οι μαθητές της Γ΄ τάξης θα επισκεφτούν το Μουσείο Μπενάκη και θα παρακολουθήσουν το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα  « Προϊστορική ζωή και τέχνη» .
 • Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, οι μαθητές της Ε΄ τάξης θα επισκεφτούν το Αστεροσκοπείο στην Πεντέλη, όπου θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα : « Ήλιος, το αστέρι της ημέρας » .
 • Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 οι μαθητές των Α′& Β΄ τάξεων θα παρακολουθήσουν στο Μέγαρο Μουσικής τη μουσική παράσταση « Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο».
 • Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, θα ξεναγηθούν στην Παλαιά Βουλή και την Προεδρική Φρουρά.

Β. Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας

Το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίου και ο «Σταθμός Προστασίας Μάνας και Παιδιού» υλοποιεί έλεγχο οπτικής οξύτητας, στους μαθητές των Ε΄ & ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας.

Στο πλαίσιο αγωγής υγείας, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση για την «Υγιεινή και Προστασία των ματιών και της όρασης - Σ’ΑΓΑΠΩ...ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ» στις 6 & 7 Φεβρουαρίου 2020.

                                                                                                                                                                                                                           ΑΠΟ ΤΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ετικέτες:
Previous Next

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, που συνέβαλε στην ανακαίνιση της Αίθουσας Εκδηλώσεων με ένα έργο σημαντικό και δαπανηρό, την αντικατάσταση  του δαπέδου με νέο δάπεδο Blacktex επαγγελματικής χρήσης και ευρωπαϊκών προδιαγραφών. 

Ετικέτες:

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
Είναι μεγάλη μας χαρά να σας προσκαλέσουμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Βριλησσίων.

Ετικέτες:

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

  Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

 Α. Εκκλησιασμός:

  Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 το πρωί οι μαθητές όλων των τάξεων θα εκκλησιαστούν στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων. Όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν  να προετοιμαστούν να κοινωνήσουν.

 Β. Διδακτικές επισκέψεις:

 • Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, οι μαθητές όλων των τάξεων  θα  επισκεφτούν  το  θέατρο  Νέος Ακάδημος  και θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Ως την άκρη του ονείρου».
 • Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, οι μαθητές των Α΄ & Β΄ τάξεων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, θα συναντήσουν την συγγραφέα κα Γιολάντα Τσορώνη που θα παρουσιάσει το βιβλίο της « Ο Μέγας Μελομακάρων που Μελοκαμάρωνε».
 • Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα συμμετάσχουν στην αθλητική ημερίδα Κids Athletics που συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο -  Δημοτικό Στάδιο του Δήμου μας.( Μέχρι αύριο Παρασκευή 29 Νοεμβρίου να στείλετε υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση).
 • Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα επισκεφτούν το ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα" Βιώσιμος Πλανήτης".

  Γ. Εορταστικές Εκδηλώσεις:

 • Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 , στην Aίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας οι μαθητές της Β΄ τάξης θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

 Δ. Ενημέρωση Γονέων:

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 , ώρα  13:20΄, θα δοθεί η βαθμολογία των μαθητών και θα ενημερωθούν οι γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους , κατά το  1ο τρίμηνο, από τους δασκάλους των τάξεων και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων. Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη μηνιαία ενημέρωση των γονέων  δε θα πραγματοποιηθεί για τον μήνα Δεκέμβριο.

Ε. Αγωγή Υγείας:

Το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίου στο πλαίσιο της εμβολιαστικής κάλυψης, πραγματοποιεί έλεγχο στα βιβλιάρια υγείας των παιδιών που φοιτούν στα σχολεία της περιοχής ευθύνης του.

Ο έλεγχος θα γίνει στις κάτωθι ημερομηνίες:

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου και κάθε παιδί θα λάβει ενημερωτική επιστολή με τα αποτελέσματα του ελέγχου.        

ΣΤ. Διακοπές Χριστουγέννων:

Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.1 του Π.Δ. 79/2017 οι διακοπές  των Χριστουγέννων αρχίζουν από 24 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου.

 Ζ. Ευχαριστίες

 Ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών μας , Ζακρινό Κωνσταντίνο πατέρα μαθητή του Α1, Παπαλουκά Γεωργία μητέρα μαθήτριας του Γ1 και Σκυλογιάννη Κωνσταντίνο πατέρα μαθητή του Ε3, για την  για την προσφορά  ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Σχολείο μας.

     Η Διευθύντρια του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχονται ο Νεογέννητος Χριστός να φωτίσει τις καρδιές όλων μας και ο Καινούριος χρόνος να φέρει υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας.

                                                                                                                                                                                                                  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

Α. Λειτουργικά:

Υλοποίηση Εκπαιδευτικών Ημερίδων για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70, από τον  Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου της Περιφέρειάς μας , σύμφωνα με το άρθρο 17 του Π.Δ. 79/2017, όπως τροποποιήθηκε με τους Νόμους 4521/2018 και 4559/2018.

 • Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Α΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Β΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Γ΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Δ΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Ε΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Στ΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.

Β. Εορτασμός Εθνικής Επετείου

 • Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 08.30΄ θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης της Σημαίας . Στη συνέχεια θα ακολουθήσει αφιέρωμα για την επέτειο του ΟΧΙ που θα παρουσιάσουν οι μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου μας.Το αφιέρωμα αυτό  θα ολοκληρωθεί στις 09.30΄ περίπου. Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει  την ημέρα αυτή.
 • Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 το Σχολείο μας θα συμμετάσχει στην επετειακή παρέλαση.

Ο/Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν στις 9.45΄στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως  Βριλησσίων . Εκεί θα τους περιμένει η εκπαιδευτικός κ. Καϋμενάκη  και μαζί θα παρακολουθήσουν τη Δοξολογία.

Οι μαθητές/μαθήτριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων. θα συγκεντρωθούν στον καθιερωμένο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ώρα προσέλευσης 11.00΄π.μ.  Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί  κ. Ζάγκα και κ. Χατζησάββα. Μετά το   τέλος  της παρέλασης οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους , στην συμβολή των οδών Αναλήψεως και Μαραθώνος.     Είναι ευνόητο ότι η συμμετοχή όλων των μαθητών  θεωρείται απαραίτητη.

                                                                                                                                                                                  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σελίδα 1 από 5

© Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts