Ενημερώσεις

Εγγραφές στην Α' Δημοτικού για το σχολικό έτος 2018-19

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης  για το σχολικό έτος 2018-2019  θα πραγματοποιηθούν από 2 μέχρι 18 Μαΐου 2018 και ώρες 8:30' - 10:30΄ ή σε άλλη ώρα  έπειτα από προσυνεννόηση.

   Σύμφωνα με την παρ. 4(α) του άρθρου 7 του  Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109/τ. Α΄/1-8-2017) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την αίτηση εγγραφής στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Βεβαίωση φοίτησης στο νηπιαγωγείο.

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. Οι γονείς που για οποιουσδήποτε άλλους λόγους (προσωπικά δεδομένα και πιθανές παρενέργειες) δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους, οφείλουν να προσκομίζουν βεβαίωση ιατρικής αντένδειξης από : α) Περιφερειακά Γενικά Νοσοκομεία, ή β) Δ/νσεις Υγιεινής της οικείας Νομαρχίας, ή γ) Ιατροκοινωνικά Κέντρα, ή δ) Ασφαλιστικούς φορείς, ή ε )ιδιώτες ιατρούς, σύμφωνα με τον κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας Ν.3418/28-11-2005(τ. Α' ΦΕΚ 287). 

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Το Α.Δ.Υ.Μ. καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία). Το σχετικό έντυπο του Ατομικού Δελτίου Υγείας θα σας δοθεί κατά την ημέρα της εγγραφής, προκειμένου να το προσκομίσετε στο σχολείο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριαςΕίναι απαραίτητο να προσκομίσετε στο Σχολείο μας, μαζί με έναν  λογαριασμό ΔΕΚΟ ( που εκδίδεται στο όνομα ενός γονέα), το μισθωτήριο οικίας (ηλεκτρονικό ή θεωρημένο από τη Δ.Ο.Υ.) ή το συμβόλαιο ιδιοκτησίας του σπιτιού σας.

ε. Πιστοποιητικό Γέννησης αναζητείται μέσω πληροφοριακού συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ, από το Σχολείο.  Εάν έχετε την ευχέρεια να μας το φέρεται (όχι Βεβαίωση αλλά πιστοποιητικό από το Δήμο), μπορείτε να το κάνετε, διότι τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από το πληροφοριακό σύστημα είναι ελλιπή.

ζ. Αίτηση εγγραφής. Το σχετικό έντυπο δίνεται από το Σχολείο.

 

     Εγγράφονται μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2012   μέχρι και  31-12-2012.

     Για περισσότερες   πληροφορίες  μπορείτε  να  απευθύνεστε  στο Γραφείο  της Διευθύντριας  τις

εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:30-14:00 στο τηλέφωνο:2106131132 ή στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας: http://5dim-vriliss.att.sch.gr             

Σημείωση: Οι εγγραφές θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν μετά τις 21 Μαΐου 2018 από την Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

                                                                                             Βριλήσσια,  26 Απριλίου 2018

                                                                                                                                                                                                                                                            Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

                                                                                                   ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥΛΟΥ

Λίγα λόγια

Λίγα λόγια για το σχολείο μας

Επικοινωνία

  • Αλφειού 62 & Χελμού, Βριλήσσια
  • 210 6131132
  • 210 6131004
  • mail@5dim-vriliss.att.sch.gr
© Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts