Ενημερώσεις

Μηνιαίο πρόγραμμα Μαρτίου 2018

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

A. Εκκλησιασμός:

 √  Την Tετάρτη 28 Μαρτίου το πρωί οι μαθητές Α΄, Β΄, Γ1, Γ2 τάξης θα εκκλησιαστούν στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων.

    Την Παρασκευή 30 Μαρτίου το πρωί θα εκκλησιαστούν οι μαθητές Γ3, Δ΄, Ε΄,  ΣΤ΄ τάξης στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θέλουν να κοινωνήσουν ας προετοιμαστούν.

Β.  Βαθμολογία Β΄τριμήνου-Ενημέρωση Γονέων:

 Την Παρασκευή 23 Μαρτίου  από  ώρα 09.45  έως 11.15  θα δοθεί η βαθμολογία των μαθητών και θα ενημερωθούν οι γονείς  για την πρόοδο των παιδιών τους , κατά το  Β΄ τρίμηνο, από τους δασκάλους των τάξεων και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.  Ως εκ τούτου,  δεν θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία ενημερωτική συνάντηση της πρώτης εβδομάδας του Μαρτίου. 

Γ. Διδακτικές επισκέψεις:

√  Την Δευτέρα  5  Μαρτίου  2018  οι μαθητές της Α΄ & Β΄  τάξης θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: « Μέλισσες- Μέλι »

√  Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης θα επισκεφτούν το Πλανητάριο.
√  Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 οι μαθητές της Γ΄, Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄τάξης θα επισκεφτούν το Θέατρο ΚΑΠΠΑ και θα παρακολουθήσουν την παράσταση  «Το αγόρι με την βαλίτσα».

Δ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 θα υλοποιηθεί στο χώρο του σχολείου εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΟΑΣ με θέμα "Κυκλοφορώ με ασφάλεια".


Ε.  Μαθητικός Διαγωνισμός:
Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 οι μαθητές/τριες των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων θα λάβουν μέρος στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

 ΣΤ. Εορτασμός 25ης Μαρτίου:

√   Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων ο  εορτασμός θα πραγματοποιηθεί το  πρώτο δίωρο μέσα στα τμήματα. Για το λόγο αυτό το Σχολείο θα λειτουργήσει το πρώτο διδακτικό δίωρο (8:15 - 9:40).  Η συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών είναι υποχρεωτική. Σας παρακαλούμε
 να μεριμνήσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών/τριών στις 9:40.

√   Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 το Σχολείο μας θα συμμετάσχει στην επετειακή παρέλαση με τους  μαθητές/τριες των Ε΄ και ΣΤ΄τάξεων. Οι  μαθητές/τριες θα συγκεντρωθούν στον καθιερωμένο χώρο, που βρίσκεται στην οδό  Εθνικής Αντιστάσεως. Ώρα προσέλευσης 11:15 π.μ.. Η συμμετοχή  είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε να  μεριμνήσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών & μαθητριών με τη λήξη της παρέλασης.
            

 Ζ. Εκδήλωση:

Tην Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄τάξης θα υποδεχτούν και θα φιλοξενήσουν  στο Σχολείο, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα  Εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

  Η. Διακοπές του Πάσχα:

 Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018  ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα. Την ίδια μέρα το Πρωινό Σχολείο και το Ολοήμερο θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι μαθητές /τριες θα επανέλθουν τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018.

 

                                                                                                                                                                                                                         Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

                                                                                                                                                                                                                    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥΛΟΥ 

©2016-2024 Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts