Ενημερώσεις

Συμπληρωματική ενημέρωση για τον μήνα Οκτώβριο

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

Α. Λειτουργικά:

Υλοποίηση Εκπαιδευτικών Ημερίδων για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70, από τον  Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου της Περιφέρειάς μας , σύμφωνα με το άρθρο 17 του Π.Δ. 79/2017, όπως τροποποιήθηκε με τους Νόμους 4521/2018 και 4559/2018.

 • Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Α΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Β΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Γ΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Δ΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Ε΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.
 • Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για την  Στ΄ τάξη  , επειδή οι εκπαιδευτικοί της τάξης την ημέρα αυτή θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτική ημερίδα που οργανώνει ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου  της Περιφέρειάς μας.

Β. Εορτασμός Εθνικής Επετείου

 • Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 08.30΄ θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης της Σημαίας . Στη συνέχεια θα ακολουθήσει αφιέρωμα για την επέτειο του ΟΧΙ που θα παρουσιάσουν οι μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου μας.Το αφιέρωμα αυτό  θα ολοκληρωθεί στις 09.30΄ περίπου. Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει  την ημέρα αυτή.
 • Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 το Σχολείο μας θα συμμετάσχει στην επετειακή παρέλαση.

Ο/Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν στις 9.45΄στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως  Βριλησσίων . Εκεί θα τους περιμένει η εκπαιδευτικός κ. Καϋμενάκη  και μαζί θα παρακολουθήσουν τη Δοξολογία.

Οι μαθητές/μαθήτριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων. θα συγκεντρωθούν στον καθιερωμένο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ώρα προσέλευσης 11.00΄π.μ.  Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί  κ. Ζάγκα και κ. Χατζησάββα. Μετά το   τέλος  της παρέλασης οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους , στην συμβολή των οδών Αναλήψεως και Μαραθώνος.     Είναι ευνόητο ότι η συμμετοχή όλων των μαθητών  θεωρείται απαραίτητη.

                                                                                                                                                                                  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Λίγα λόγια

Λίγα λόγια για το σχολείο μας

Επικοινωνία

 • Αλφειού 62 & Χελμού, Βριλήσσια
 • 210 6131132
 • 210 6131004
 • mail@5dim-vriliss.att.sch.gr
© Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts