Ενημερώσεις

Μηνιαίο πρόγραμμα Μαρτίου 2020

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

Α. Διδακτικές επισκέψεις:

  • Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, οι μαθητές των Α΄& Β΄ τάξεων θα επισκεφτούν το Αττικό Πάρκο.
  • Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, οι μαθητές της Ε΄ τάξης θα επισκεφτούν το Paradise Park , όπου θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βυζαντινό» .
  • Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, οι μαθητές της Γ΄ τάξης θα παρακολουθήσουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Το σχολείο του χτες συναντά το σχολείο του σήμερα». Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τις μουσειοσυσκευές του Μουσείου Μαθητικής Ζωής του Δήμου Βριλησσίων.

Β. Βαθμολογία Β΄τριμήνου:

  Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 και ώρα 10.00, θα δοθεί η βαθμολογία των μαθητών και θα ενημερωθούν οι γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους, κατά το 2ο τρίμηνο, από τους δασκάλους των τάξεων και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων. Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη μηνιαία ενημέρωση των γονέων δε θα πραγματοποιηθεί για τον μήνα Μάρτιο.

Γ. Εορτασμός Εθνικής Εορτής 25ης Μαρτίου

  Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 , οι μαθητές θα παρακολουθήσουν αφιέρωμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου μας.   Οι μαθητές του σχολείου  θα προσέλθουν στις 08.10 π.μ. και θα αποχωρήσουν περίπου στις 09.30 π.μ. Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.   Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Δ. Εορταστικές εκδηλώσεις- Παρέλαση

   Οι μαθητές των Ε΄& ΣΤ΄ τάξεων θα πάρουν μέρος στη μαθητική παρέλαση που διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων, την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020.

Την Τετάρτη 25  Μαρτίου 2010, ο σημαιοφόρος,  και οι παραστάτες  θα προσέλθουν στις 9:45΄ στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως  Βριλησσίων.  Εκεί θα τους περιμένει  η εκπαιδευτικός κ. Aλιαΐτση Ανδριάνα και μαζί της θα παρακολουθήσουν τη Δοξολογία.

Οι μαθητές της Ε΄& ΣΤ΄ τάξης θα  προσέρθουν  ώρα  11: 00΄ στην οδό  Eθνικής Αντιστάσεως, όπου είναι ο χώρος παράταξης των σχολείων για την παρέλαση.  Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής κ. Ζάγκα Βασιλική και κ. Παπαδήμου Ιωάννα . Η συμμετοχή όλων των μαθητών θεωρείται απαραίτητη.

Μετά το τέλος της παρέλασης οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους,  στη συμβολή των οδών  Αναλήψεως και Μαραθώνος.

Ε. Συμμετοχή σε Μαθητικό Διαγωνισμό

   Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, οι μαθητές των Ε΄& ΣΤ΄ τάξεων θα πάρουν μέρος στον μαθητικό διαγωνισμό  « Ο Μικρός Ευκλείδης» που διοργανώνει η   Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. 

ΣΤ. Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής

    Την Τετάρτη  4 Μαρτίου 2020, θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής στους μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου μας. Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας " Πάνος Μυλωνάς"

  Ζ. Ευχαριστίες

      Ευχαριστούμε τους γονείς των μαθητών μας , Σάρρα Ολυμπία,  μητέρα  μαθητή του Ε1 και Μουζακίτη Νικόλαο,  πατέρα μαθήτριας του Α2,για την προσφορά  ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Σχολείο μας.

                                                                                                                                                                       ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Λίγα λόγια

Λίγα λόγια για το σχολείο μας

Επικοινωνία

  • Αλφειού 62 & Χελμού, Βριλήσσια
  • 210 6131132
  • 210 6131004
  • mail@5dim-vriliss.att.sch.gr
© Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts