Ενημερώσεις

Ενημέρωση Φεβρουαρίου 2023

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:
Α. Ενημέρωση Γονέων
Η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών θα γίνει κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα ενημερώσεων.


Β. Δράσεις
- Την Τετάρτη 01.02.23 οι μαθητές των Δ΄ και Ε΄ τάξεων θα συμμετάσχουν στο βιωματικό εκπαιδευτικό - αθλητικό πρόγραμμα των Special Olympics Hellas με τίτλο: «Play Unified - Learn Unified - Παίζουμε μαζί. Μαθαίνουμε μαζί». Πρόκειται για ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό και βιωματικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με και χωρίς νοητική αναπηρία να συμμετέχουν μαζί σε αθλητικές δράσεις. Στόχος του προγράμματος είναι να ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους σχετικά με τη νοητική αναπηρία, να ευαισθητοποιήσει, να σπάσει στερεότυπα, να δημιουργήσει το αίσθημα της αποδοχής και της συνεισφοράς, να προωθήσει τη συνεργασία ατόμων με και χωρίς νοητική αναπηρία, εντός και εκτός γηπέδων, και τελικά να προάγει την ένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία σε έναν κόσμο χωρίς προκαταλήψεις απαλλαγμένο από φαινόμενα εκφοβισμού και αποκλεισμού.


Γ. Διδακτικές επισκέψεις:
- Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 οι μαθητές των Α΄ και Γ΄ τάξεων θα παρακολουθήσουν στο Μέγαρο Μουσικής, την παράσταση "Ροβινσώνας".
- Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 οι μαθητές της Δ΄ τάξης θα παρακολουθήσουν στο θέατρα Βασιλάκου, την παράσταση "Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου".
-  Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 οι μαθητές της Β΄ τάξης θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Μουσείο της Ακρόπολης.
-  Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου θα παρακολουθήσουν στο Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο (πρωτοβουλία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων), στον    χώρο του σχολείου, Εκπαιδευτικές Προβολές :
- Α΄ τάξη : "Κατά λάθος αστροναύτες"
-  Β΄, Γ΄, Δ΄ τάξεις : "Ένας τέλειος Μικρός Πλανήτης"
- Ε΄ τάξη : "Το ζωντανό μας άστρο"
- ΣΤ΄ τάξη : "Το κλίμα της γης"
- Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 οι μαθητές των Α και Β΄ τάξεων θα παρακολουθήσουν την παράσταση "Όλιβερ Τουίστ" στον Ελληνικό κόσμο.


Δ. Λειτουργία Σχολείου
- Τη Δευτέρα 27-2-2023 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω Καθαρής Δευτέρας.


Ε. Ευχαριστίες
-  Ευχαριστούμε τους γονείς που πρόσφεραν τη βασιλόπιτα στο τμήμα των παιδιών τους και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας για την προσφορά των δώρων στους τυχερούς.


                                                                                                                                                                                                          Από τη Δ/νση του Σχολείου

Λίγα λόγια

Λίγα λόγια για το σχολείο μας

Επικοινωνία

  • Αλφειού 62 & Χελμού, Βριλήσσια
  • 210 6131132
  • 210 6131004
  • mail@5dim-vriliss.att.sch.gr
©2016-2024 Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts