Ενημερώσεις

Ενημέρωση Μαρτίου 2023

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω :
Α. Ενημέρωση Γονέων και Επίδοση Βαθμολογίας 2ου Τριμήνου
Οι εκπαιδευτικοί της Α ΄ τάξης : Θώμου Αλίκη, Χατζησάββα Καλλιόπη, της Β΄ τάξης : Μπούρα Παναγιώτα, Χάρβαλου Ελένη καθώς και οι εκπαιδευτικοί: : Παπά Ελπίδα (υπεύθυνη ολοήμερου), Καρανάνα Ευαγγελία (ολοήμερου), Παπαλεξάτου Ελένη (μουσική), Ιωαννίδου Παναγιώτα (θεατρική αγωγή), Καψιμάλη Βασιλική (πληροφορική) θα ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών κατά το 2ο τρίμηνο σύμφωνα με τον μηνιαίο προγραμματισμό που έχετε λάβει.


Οι εκπαιδευτικοί των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ και των ειδικοτήτων (που δεν αναφέρονται παραπάνω) θα ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών κατά το 2ο τρίμηνο, την ημέρα παράδοσης βαθμολογίας των μαθητών, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, ώρα 13:30΄. Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη μηνιαία ενημέρωση των γονέων δε θα πραγματοποιηθεί για τον μήνα Μάρτιο.
Οι ενημερώσεις θα γίνουν : στον δεύτερο όροφο για τα τμήματα Δ1,Δ2,Ε1,ΣΤ1 ,ΣΤ2 (αίθουσα διδασκαλίας) και για το τμήμα Ε2 στην αίθουσα της βιβλιοθήκης.
Στο ισόγειο, για τα τμήματα Γ1, Γ2 στο γραφείο δασκάλων.
Οι εκπαιδευτικοί των ειδικοτήτων θα ενημερώνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Οι γονείς των μαθητών που ενημερώνονται έχουν την ευθύνη της αποχώρησης των παιδιών τους ή εάν βρίσκονται στον χώρο σχολείου την εποπτεία τους (κρατούν τα παιδιά κοντά τους κατά τον χρόνο αναμονής τους για ενημέρωση). Οι συναντήσεις συνεργασίας οφείλουν να μη διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του ωρολογίου προγράμματος, πρωινού και ολοήμερου.
Β. Διδακτικές Επισκέψεις
- Την Πέμπτη 9-3-2023, οι μαθητές της Ε΄ τάξης θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εκπ/κής ομάδας ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, "Ένα ταξίδι στο Βυζάντιο".
-  Την Πέμπτη 9-3-2023, οι μαθητές της Στ΄ τάξης θα παρακολουθήσουν στον Ελληνικό κόσμο την παράσταση " Όλιβερ Τουίστ"

-  Την Πέμπτη 23-3-2023, οι μαθητές των Α' και Β΄ τάξεων θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, kids athletics, στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.
-  Τη Δευτέρα 27-3-2023, οι μαθητές της Γ΄ τάξης θα επισκεφτούν το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.


Γ. Εορτασμός Εθνικής Εορτής 25ης Μαρτίου
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, οι μαθητές θα παρακολουθήσουν αφιέρωμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τους μαθητές της Δ΄τάξης.
Την ημέρα αυτή θα γίνει και η παράδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο και τους παραστάτες του β΄ εξαμήνου (μαθητές και μαθήτριες από το ΣΤ2).
Οι μαθητές του σχολείου θα προσέλθουν στις 8.15 πμ. και θα αποχωρήσουν περίπου στις 9.30 π.μ. Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.
Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.
Δ. Εορταστικές Εκδηλώσεις - Παρέλαση
Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν στις 9:45΄π.μ. στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως Βριλησσίων. Εκεί θα τους περιμένει ο εκπαιδευτικός κ. Σαρδέλης Κωνσταντίνος και μαζί του θα παρακολουθήσουν τη Δοξολογία.
Οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα προσέρθουν ώρα 10: 50΄π.μ. στην οδό Eθνικής Αντιστάσεως, όπου είναι ο χώρος παράταξης των σχολείων για την παρέλαση. Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί κ. Παπαδήμου Ιωάννα και η κ Χατζησάββα Καλλιόπη.
Μετά το τέλος της παρέλασης οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, στη συμβολή των οδών Αναλήψεως και Μαραθώνος (περίπου εκεί που θα τερματίσει η παρέλαση).
Είναι ευνόητο ότι η συμμετοχή όλων των μαθητών θεωρείται απαραίτητη.

Ε. Ευχαριστίες
- Ευχαριστούμε τους Γονείς και Κηδεμόνες του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση προμηθειών για την αποστολή βοήθειας στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία.
- Ευχαριστούμε τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας για την προσφορά βιβλίων στη βιβλιοθήκη του Σχολείου.
                                                                                                                                                                                     ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

 

Λίγα λόγια

Λίγα λόγια για το σχολείο μας

Επικοινωνία

  • Αλφειού 62 & Χελμού, Βριλήσσια
  • 210 6131132
  • 210 6131004
  • mail@5dim-vriliss.att.sch.gr
©2016-2024 Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts