Ενημερώσεις

Μηνιαίο πρόγραμμα Νοεμβρίου 2018

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

  A. Λειτουργικά:

  • Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, δε θα λειτουργήσει το σχολείο, επειδή οι εκπαιδευτικοί, μετά από σχετική άδεια, θα συμμετάσχουν σε εκλογές, γα την ανάδειξη των Υπηρεσιακών τους Συμβουλίων.
  • Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, δε θα λειτουργήσει το σχολείο , επειδή οι εκπαιδευτικοί μετά από σχετική άδεια, θα συμμετάσχουν στη Tακτική Γενική Συνέλευση του Συνδικαλιστικού τους φορέα.

 B. Διδακτικές επισκέψεις:

  • Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων   θα επισκεφτούν το Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στο Τατόι και θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα « Με τα φτερά της Ιστορίας».
  • Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 οι μαθητές των Α΄και Β΄τάξεων θα επισκεφτούν το Μουσείο Βορρέ για να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα « Αφαίρεση όχι Αφηρημάδα».
  • Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 οι μαθητές της Στ΄τάξης θα επισκεφτούν το Πολεμικό Μουσείο και στη συνέχεια τη Βουλή των Ελλήνων. Η επιστροφή των μαθητών υπολογιζεται 14.00- 14.30.

 Γ. Ενημέρωση Γονέων:

Η κ. Καρατσάλου, δασκάλα του Α1, κατ’ εξαίρεση για τον μήνα Νοέμβριο 2018,  θα ενημερώσει τους γονείς των μαθητών την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13.25 στην Αίθουσα του Θεάτρου.

Δ. Εορτασμός Επετείου

  Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 08.15΄ έως 09.30΄ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, οι μαθητές του  Σχολείου μας, θα παρακολουθήσουν τη γιορτή που είναι αφιερωμένη  στην επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του  1973. Το αφιέρωμα θα παρουσιάσουν οι μαθητές της Τετάρτης (Δ΄)τάξης.

Μέτα το τέλος της εκδήλωσης  παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών σας. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

                                                                                               

                                                                                Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

© Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts