Ενημερώσεις

Επαναλειτουργία σχολείου (Ιανουάριος 2022)

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχόμαστε ολόψυχα  καλή χρονιά!  Με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση.

Τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν  κανονικά, δια ζώσης, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με τα παρακάτω υγειονομικά πρωτόκολλα:

  1. H διαδικασία των τεστ αφορά όλους/ες μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς (εμβολιασμένους, ανεμβολίαστους, νοσήσαντες.)
  2. Φροντίζουμε να προμηθευτούμε από τα φαρμακεία μέχρι το Σάββατο πέντε (5) self-test για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
  3. Την Κυριακή το απόγευμα θα κάνετε το πρώτο self-test στα παιδιά σας, ώστε να το ελέγξουμε τη Δευτέρα το πρωί 10/1/2022. Το απόγευμα της Δευτέρας και της Πέμπτης θα κάνετε τα επόμενα και θα γίνει ο έλεγχος το πρωί της Τρίτης και της Παρασκευής.
  4. Την επόμενη εβδομάδα από 17/1/22 έως και 21/1/22 και στο εξής, τα self test θα είναι δύο (Κάνουμε τεστ κάθε απόγευμα Δευτέρας και Πέμπτης και ο έλεγχος από το σχολείο γίνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί.
  5. Όλα τα αποτελέσματα των τεστ δηλώνονται υποχρεωτικά και έγκαιρα στην πλατφόρμα edupass.gov.gr. Παρακαλούμε η δήλωση στην πλατφόρμα να γίνεται την ίδια στιγμή που γίνεται το τεστ και όχι την τελευταία στιγμή  πριν έρθει το παιδί στο σχολείο. Η κάρτα του μαθητή/τριας να εκτυπώνεται ή να συμπληρώνεται χειρόγραφα, προκειμένου να γίνεται ο έλεγχος.
  6. Ισχύει το πρωτόκολλο, όπως και κατά το προηγούμενο διάστημα (χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου, ξεχωριστά διαλείμματα, αποστάσεις, αερισμός αιθουσών και συχνός καθαρισμός, κλείσιμο τμήματος με 50+1 νοσούντες, κ.λ.π.
  7. Σε περίπτωση κρούσματος στο τμήμα:

Όλοι οι μαθητές/τριες (εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι και νοσήσαντες), στο τμήμα που νοσεί μαθητής ή μαθήτρια, θα υποβάλλονται σε δωρεάν τεστ, με βάση τον παρακάτω πίνακα (ST: Self Test   RT: Rapid Τest)

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τη Δευτέρα εάν τα παιδιά σας νόσησαν κατά την περίοδο των διακοπών ή νοσούν τώρα.

        

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

                Με εκτίμηση

         Η Διευθύντρια του Σχολείου

         Αικατερίνη Πούλου

© Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts