Ενημερώσεις

Previous Next

Ανακοίνωση 25ης Μαρτίου

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

                                                                                                                                                                        21-3-2022

Αγαπητοί μαθητές, μαθήτριες και γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 25ης  Μαρτίου 1821, θα έχουν  ως εξής:

  Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθούν  εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την  Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Λόγω της πανδημίας οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στα τμήματα.

H προγραμματισμένη, για λόγους ασφάλειας, στην Αίθουσα Μουσών  του  πνευματικό κέντρο  του Δήμου Βριλησσίων γιορτή της ΣΤ τάξης, λόγω εμφάνισης πολλών θετικών κρουσμάτων covid 19 σε μαθητές και μαθήτριες του τμήματος ΣΤ2,  ματαιώνεται. Το ΣΤ1 θα παρουσιάσει το δικό του ξεχωριστό μέρος της γιορτής στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας, ενώ η παρουσίαση του τμήματος  της  γιορτής που αφορά το τμήμα ΣΤ2  θα προγραμματιστεί  στο προσεχές  μέλλον  και την Πέμπτη θα γίνουν εκδηλώσεις στην τάξη τους.

 Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο 8:15 π.μ. και θα σχολάσουν 9:40΄ π.μ.

Το Ολοήμερο εκείνη την ημέρα δε θα λειτουργήσει.

Οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των παιδιών τους.

   Την  Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022, ο σημαιοφόρος, θα προσέλθει, με ευθύνη των γονέων του, στις 9:40΄ στην εκκλησία της Αναλήψεως.  Εκεί θα τον περιμένει  η εκπαιδευτικός κ. Μυτάκη Ηλιάνα,  και μαζί  θα παραστούν  στη Δοξολογία.

 Οι πέντε παραστάτες  στις 10.15 θα βρίσκονται  στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Αναλήψεως , με ευθύνη των γονέων τους. Εκεί θα συναντήσουν την εκπαιδευτικό κ.  Μυτάκη Ηλιάνα με τον σημαιοφόρο και  όλοι μαζί  θα κατευθυνθούν  στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Ηρώων για να παραβρεθούν στην Κατάθεση Στεφάνων, τηρώντας τις αποστάσεις, φορώντας μάσκα και ακολουθώντας τις υποδείξεις των υπευθύνων.

 Η ταμπελοφόρος και οι μαθητές/τριες  της   ΣΤ΄ τάξης, με ευθύνη των γονέων τους. θα  προσέλθουν  ώρα  11: 00΄ το αργότερο, στην οδό Εθνικής  Αντιστάσεως, όπου είναι ο χώρος παράταξης των σχολείων για την παρέλαση.  Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής κ. Ζάγκα Βασιλική και κ. Παπαδήμου Ιωάννα. Η συμμετοχή όλων των μαθητών θεωρείται σημαντική.

Μετά το τέλος της παρέλασης οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους,  στη συμβολή των οδών  Αναλήψεως και Μαραθώνος.

Υποχρεωτική θα είναι η μάσκα στις παρελάσεις για την 25η  Μαρτίου, ενώ οι παρελαύνοντες  μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί δε θα φορούν μάσκα μόνο κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

 

                                                                                                                                                                                   Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

© Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts