Ενημερώσεις

Ενημέρωση Μαρτίου 2024

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Α. Ενημέρωση Γονέων και Επίδοση Βαθμολογίας 2ου Τριμήνου

 Οι εκπαιδευτικοί  της  Α' τάξης : Χρυσούλα Καρατσάλου, Κλεοπάτρα Μπάστα, της Β΄ τάξης  : Χατζησάββα Καλλιόπη, Χρύσα Διακουμή, καθώς και οι εκπαιδευτικοί: Καρανάνα Ευαγγελία  (υπεύθυνη ολοήμερου), Θεοδώρου Χρυσή (ολοήμερο), Παπαλεξάτου Ελένη (μουσική), Κοτσίρη  Βασιλική (θεατρική αγωγή), Παπαδήμου Γιάννα (γυμναστική), Κασσέτα Άντα (γαλλικά), Μαύρου Ανδρομάχη (εικαστικά), Τσολάκη Αικατερίνη (αγγλικά), θα ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών κατά το  2ο τρίμηνο σύμφωνα με τον μηνιαίο προγραμματισμό που έχετε λάβει.

 Οι  εκπαιδευτικοί των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ και  των ειδικοτήτων (που δεν αναφέρονται παραπάνω) θα ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών  κατά το  2ο τρίμηνο, την ημέρα παράδοσης βαθμολογίας των μαθητών, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ώρα  13:30΄. Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη μηνιαία ενημέρωση των γονέων  δε θα πραγματοποιηθεί για τον μήνα Μάρτιο.

Οι ενημερώσεις θα γίνουν: στον δεύτερο όροφο για τα τμήματα Δ1,Ε1,Ε2,ΣΤ1, ΣΤ2 (αίθουσα διδασκαλίας) και για το τμήμα Δ2 στην αίθουσα της βιβλιοθήκης.

Στο ισόγειο  θα ενημερώσουν για τα τμήματα Γ1, Γ2, στο γραφείο δασκάλων. Οι εκπαιδευτικοί των ειδικοτήτων θα ενημερώνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

 Οι γονείς των μαθητών που ενημερώνονται έχουν την ευθύνη της αποχώρησης των παιδιών τους ή εάν βρίσκονται στον χώρο σχολείου την εποπτεία τους (κρατούν τα παιδιά κοντά τους κατά τον χρόνο αναμονής τους για ενημέρωση). Οι συναντήσεις συνεργασίας οφείλουν να μη διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του ωρολογίου προγράμματος, πρωινού και ολοήμερου.

 Β. Διδακτικές Επισκέψεις 

  • Τη Δευτέρα 4-3-2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης θα  ξεναγηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.
  • Την  Τρίτη 13-3-2024, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης θα επισκεφτούν το Ειδικό Σχολείο στις Αχαρνές.
  • Την Τρίτη 13-3-2024, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄ και Β΄ τάξεων θα συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ομάδας ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, "Κατασκευή χαρταετού" στο χώρο του σχολείου.
  • Την Τετάρτη 14-3-24, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄  τάξης θα παρακολουθήσουν στο Μουσείο Μαρία Κάλλας το πρόγραμμα «Τα αντικείμενα μιλούν».
  • Την Παρασκευή 29-3-2024, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης  θα επισκεφτούν το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Αγία Σοφία».

 

Γ. Εορτασμός Εθνικής Εορτής 25ης Μαρτίου 

   Την Παρασκευή 22 Μαρτίου  2024, οι μαθητές θα παρακολουθήσουν αφιέρωμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τους  μαθητές της ΣΤ΄τάξης.

    Οι μαθητές του σχολείου θα προσέλθουν στις 8.15 πμ. και θα αποχωρήσουν περίπου στις 10.00 π.μ. Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών.

Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.     

                                                                                                                                                            

Δ. Εορταστικές Εκδηλώσεις - Παρέλαση

   Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, η σημαιοφόρος και οι παραστάτες  θα προσέλθουν στις 9:45΄π.μ. στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως  Βριλησσίων. Εκεί θα τους περιμένει η εκπαιδευτικός  κ. Καϋμενάκη και μαζί της  θα παρακολουθήσουν τη Δοξολογία.

   Οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα  προσέρθουν  ώρα  10: 50΄π.μ.  στην οδό  Eθνικής Αντιστάσεως, όπου είναι ο χώρος παράταξης των σχολείων για την παρέλαση.  Εκεί θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί κ. Παπαδήμου Ιωάννα και ο κ. Σαρδέλης Κωνσταντίνος.

   Μετά το τέλος της παρέλασης οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους,  στη συμβολή των οδών  Αναλήψεως και Μαραθώνος (περίπου εκεί που θα τερματίσει  η παρέλαση).

 Είναι ευνόητο ότι η συμμετοχή όλων των μαθητών  θεωρείται απαραίτητη.

                                                                                                                                                                                                             ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  

Λίγα λόγια

Λίγα λόγια για το σχολείο μας

Επικοινωνία

  • Αλφειού 62 & Χελμού, Βριλήσσια
  • 210 6131132
  • 210 6131004
  • mail@5dim-vriliss.att.sch.gr
©2016-2024 Πν. Δικαιώματα, 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Υποστήριξη Lost BIts